Pladebearbejdning

Du er her:

Hougaard & Koefoed har beskæftiget sig med pladebearbejdning siden 1948 - vores know-how er uden sidestykke!

Hougaard & Koefoeds speciale inden for pladebearbejdning er produktion af emner med lidt større kompleksitet, kvalitet og finishgrad end ved traditionel pladebearbejdning.

Dette forudsætter, at vi altid er på forkant med at investere i den nyeste teknologi inden for alle områder af pladebearbejdning.

Laserskæring og stansning i tyndplader

Vores Laser & Stanse afdeling er udstyret med den nyeste teknologi inden for Fiberlaser skæring og kombination af laser og stans i en og samme maskine, hvilket sikrer optimal skærekvalitet og hastighed i udførelsen af de enkelte emner.

Kantbukning

Vores bukkeafdeling er ligeledes udstyret med den nyeste teknologi inden for automatisering af kantbukning, hvilket optimerer fremstillingen af de enkelte emner og sikrer kontinuerlig høj præcision af det enkelte buk på alle emner, uanset om størrelsen er 3 meter eller 5mm. på udlægningen af bukket.

Svejsning

Vi udfører svejsning i alle materialer, endda også kobber. Og vores svejseafdeling er udstyret med nyeste svejseteknologi inden for både TIG- og MIG svejsning, som udføres af meget erfarne svejsere. Vi kan endvidere tilbyde certifikat svejsning, hvis dette er påkrævet, samt trykprøvetest eller penetranttestning af emner.

Presmontage

Vi isætter tusindevis af forskellige presbolte- og stag i emner hvert år og har stor erfaring med alle typer og former tilpasset individuelle kundeløsninger. Til formålet har vi avanceret udstyr med automatisk fødning af presemner, for at sikre optimal hastighed af isætning og sikring af gentagen isætningskvalitet.

 Afgratning

Vi har flere forskelige løsninger inden for afgratning og finish bearbejdning af kanter og overflader, så vi kan tilpasse processen i forhold til Jeres krav. Kontakt os for en uforpligtende dialog for at høre om mulighederne.

Derfor skal du vælge os
  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Leveringssikkerhed
Få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak på 4396 2880 eller send en e-mail

Se kontaktoplysninger

Kontakt os
Send en forespørgsel