SafeExIT
Nordhavnsvej Tunnel

Nordhavnvejs Tunnel

Hougaard & Koefoeds samarbejde med SafeExIT startede tilbage i 2019 og igennem årene har vi fremstillet tusindevis af enheder til dem.
SafeExIT er et firma der leverer sikkerhedsbelysning til mange nationale og internationale vej- og tunnelprojekter, og deres produkter er kendte for deres høje kvalitet, som anvendes over hele verden.

Blandt flere projekter, havde vi fornøjelsen at samarbejde med SafeExIT i forbindelse med anlægningen af Nordhavnsvej Tunnelen, som er udstyret med deres produkter.

Et af produkterne ”Robust Triangular”, er et produkt der med en IP66 rating, krævede komplicerede beregninger at fremstille. Hougaard & Koefoed skulle sikre den optimale samlingsmetode, samtidigt med at produktet blev så kosteffektivt som muligt. Dette involverede blandt andet, at vi valgte at Lasersvejse store dele af emnet og med den høje svejsehastighed vores lasersvejser kan præstere, resulterede det i, at vi reducerede svejsetiden med ca. 40 %, samtidigt med at vi kunne overholde kravene til IP 66 ratingen.

Læs mere om Nordhavnsvej tunnel projektet her: Nordhavnsvej Tunnel

Vi har kvalitetssikring som topprioritet

Når Hougaard & Koefoed arbejder med denne type af projekter og produkter, er det en selvfølge, at vi også er særligt opmærksomme på at indlægge kvalitetskontroller alle steder i fremstillingsprocessen der tager hensyn til de strenge krav der stilles til produktet. Vores kvalitetsstyring hjælper os til at foretage de rigtige risikovurderinger i forhold til produktets anvendelse og kundens kravsspecifikationer, så vi undgår forsinkelser i leverancer på grund af fejl og kassation af produkter. At levere til tiden, er kritisk ved denne type af projektarbejde

Scroll to Top