Pladebearbejdning

Hougaard & Koefoed har beskæftiget sig med pladebearbejdning siden 1948 – vores know-how er uden sidestykke!

Vi er specialister i pladebearbejdning

Hos Hougaard & Koefoed er vi specialister inden for tyndpladebearbejdning. Vi udfører opgaver i alle materialer , der skal laserskæres, eller stanses og bearbejdes. Vores moderne teknologi og store know-how om pladebearbejdning sikrer en fremstilling i høj kvalitet uanset kompleksiteten af opgaven.

En af nøglerne til vores succes er vores konstante investering i den nyeste teknologi indenfor alle områder af tyndpladebearbejdning. Dermed sikrer vi, at vi altid er på forkant med udviklingen og kan levere resultater af højeste kvalitet.
Har du spørgsmål til pladebearbejdning?
Kontakt venligst Teknisk salgsleder Brian Mønster

Altid højeste kvalitet

Hougaard & Koefoed lægger vægt på, at kvalitetsstyringen gennemføres i alle led af produktionsforløbet fra ordrehåndtering til slutkontrol inden forsendelse af varen til kunden.

Hougaard & Koefoeds kvalitetsstyringssystem er naturligt indarbejdet i det daglige ledelsessystem, og der foretages løbende ajourføring af processer og procedurer for at sikre en fortsat udvikling af systemet. Det er ligeledes vigtigt at sikre, at kunderne får leverancer af ensartet høj kvalitet, samt at leveringssikkerheden ligger på et meget højt niveau.

Hvad er tyndpladebearbejdning?

Tyndpladebearbejdning er en proces, hvor plader  i forskellige materialer bliver, laserskåret, stanset, bukket, svejset eller på anden vis bearbejdet for at opnå de ønskede former, dimensioner eller egenskaber som kunden har krævet. Hougaard & Koefoed tilbyder pladebearbejdning inden for forskellige metoder og teknikker. Det omfatter alt fra avanceret laserskæring og konventionel svejsning, stansning, kantbukning, presmontage og afgratning. Derudover sørger vi altid for optimal overfladefinish på hvert enkelt produkt.

Laserskæring og stansning i tyndplader

Vores laser- og stanse-afdeling er udstyret med den nyeste teknologi inden for fiberlaser skæring. Vi kan udføre opgaver inden for laserskæring og stansning, eller en kombination af de to processer. Vores teknologi sikrer hurtigere fremstilling af de enkelte emner samt et resultat af høj kvalitet.

Kantbukning

Vores avancerede afdeling for bukning af metal er udstyret med den nyeste teknologi inden for automatiseret kantbukning. Vores teknologi sikrer en høj grad af effektivitet og præcision i fremstillingen af emner – uanset deres størrelse. Vores evne til at opretholde en kontinuerlig høj præcision på alle kantbuk understøtter komplekse designspecifikationer og sikrer overensstemmelse med strenge kvalitetsstandarder ifølge ISO-standarderne.
Læs mere om kantbukning her →

Svejsning

Vores svejseafdeling er udstyret med nyeste svejseteknologi inden for både TIG- og MIG/MAG svejsning, som udføres af meget erfarne svejsere. Vores fleksibilitet og teknologiske kapacitet gør os i stand til at arbejde med et bredt udvalg af materialer – selv udfordrende materialer som kobber. Vi tilbyder desuden specialiserede svejseydelser såsom certifikat svejsning, trykprøvetest og penetranttestning.
Læs mere om svejsning her →

Presmontage

Vi sætter tusindvis af forskellige pres bolte- og stag i emner hvert år og har stor erfaring med alle typer og former tilpasset individuelle kundeløsninger. Vores ekspertise strækker sig over et bredt spektrum af former og størrelser, alt sammen designet til at imødekomme de individuelle behov hos vores kunder.

For at sikre en effektiv og præcis proces har vi investeret i avanceret udstyr, der giver os mulighed for at automatisere isætningen af presemner. Denne automatisering sikrer ikke kun en optimal hastighed af isætning, men også en konsekvent høj kvalitet ved gentagne isætninger.
Læs mere om presmontage her →

Afgratning

Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for afgratning og finish, bearbejdning af kanter og overflader.  Afgratning er en vigtig proces inden for pladebearbejdning, hvor kanter og overflader af emner  bliver omhyggeligt bearbejdet for at fjerne skarpe kanter, grater eller ujævnheder. Formålet med afgratning er ikke kun at forbedre æstetikken af det endelige produkt, men også at øge sikkerheden ved håndtering og montering samt forhindre skader på andre dele af produktet. Hos Hougaard & Koefoed kan vi tilpasse processen til lige præcis jeres krav.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål til os, eller du har en konkret opgave vi kan hjælpe dig med.

Præcise produkter efter kundens ønsker

Hougaard & Koefoed er ledende indenfor sit felt for præcisionsbearbejdning af tyndplader og producerer kvalitetsprodukter med høj præcision og leveringssikkerhed.
Scroll to Top