Kantbukning

Kantbukning hos Hougaard & Koefoed

Hos Hougaard & Koefoed har vi topmoderne CNC-styrede kantpressere der kan varetage enhver type opgave indenfor kantbukning, der mestrer selv de mest komplekse kantbukningsopgaver. Med mange års erfaring og et moderne værksted med specialiserede kantpressere, har vi mulighed for at producere selv de mest komplekse bukke opgaver efter dine ønsker og behov.

Kantbukning – en kernekompetence

Kantbukning bruges til at forme og bukke tynde og tykke metalplader i forskellige størrelser af forskellige former for metal – det kan f.eks. være plader af stål, af rustfrit stål, aluminium, kobber, messing eller andre metaller. Processen er en af vores kernekompetencer indenfor metal- og pladearbejde. Vi tilbyder komplette løsninger til en bred vifte af industrier. Hos Hougaard & Koefoed har vi hjulpet virksomheder i både ind- og udland med at realisere deres ideer og projekter inden for kantbukning og metalbearbejdning.

Kvalitetssikring og dokumentation

Alle trin i produktionen indebærer et omfattende dokumentationsniveau, som giver en yderligere kvalitetssikring og hurtigere ordrebehandling. Denne dokumentation bruger vi igennem hele produktionen, så både ændringer af produktet og eventuel genbestilling i fremtiden er nemmere og hurtigere. Dette sikrer, at du oplever at få et ensartet produkt fra gang til gang, med overholdelse af alle tolerancer, uagtet der er gået uger eller måneder mellem dine ordrer.

Tegninger til kantbukning

Tegningsmaterialet til kantbukning er vigtigt for at opnå og sikre den finish og præcision, du ønsker. Du kan få rådgivning fra vores sagsbehandlere, om hvad vi kræver af filerne til kantbukning, eller få rådgivning til at fremstille de bedste tegninger. Tolerancer, bukkeradier, bukkegrader, paralleliteter og bukkeværktøjer er væsentlige parametre at få snakket igennem, inden vi fremstiller dit emne. Vi rådgiver også hellere end gerne om placering af huller m.m. i forhold til kantbuk og trækning i materialer.

Vi anbefaler at gøre brug af vores ekspertise og erfaring, da der skal tages højde for rigtig mange parametre, som kan være umuligt for udenforstående at sætte sig ind i.

Videoer af kantbukning

Få en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål til os, eller du har en konkret opgave vi kan hjælpe dig med.
Scroll to Top