Filhåndtering

I de tilfælde, hvor tegningsgrundlag foreligger i filformat, er det en fordel for den videre bearbejdning hos Hougaard & Koefoed, at vi modtager en kopi af filen.

Samarbejde om produktionen

I de tilfælde, hvor tegningsgrundlag foreligger i filformat, er det en fordel for den videre bearbejdning hos Hougaard & Koefoed, at vi modtager en kopi af filen.

Filer kan sendes vedhæftet en e-mail til følgende adresse:

Kontaktpersonen i Teknisk afdeling, når der er tale om tegnings materiale, der skal bearbejdes i forbindelse med prototypeopgaver eller i forbindelse med generel produktionsforberedelse.
Har du spørgsmål til filhåndtering?
Kontakt venligst Teknisk salgsleder Brian Mønster

Til konstruktions- og udviklingsopgaver anvender vi pt. følgende programmer:

Solid Works (nyeste version)
VISI-CAD 14.059
AutoCAD

De formater vi kan modtage og arbejde videre med er følgende:
.sldprt (foretrukket)
.dxf
.wrl
.vdm
.dwg
.step
.wkf
.sat
.vda
.igs

Venligst anfør information om den ønskede anvendelse af filerne sammen med øvrig nødvendig information, som ikke er indeholdt i filerne:
Afsender navn og adresse
Tegningsnummer
Revisions-udgave
Navn på enhed
Specifikation af materiale
Specifikation af finish
Specifikation af overflade
Specifikation af samlinger

Forudsætninger ved Hougaard & Koefoeds håndtering af tegninger og tegningsfiler fra kunder:

Kundetegninger:
Tegninger skal normalt indeholde mål på ydre dimensioner, bukkemål, hulstørrelser og hulplaceringer, angivelse af materialer, skruer, stag, møtrikker mv., overfladebehandling, kontrol- og funktionsmål samt alle mål, tolerancer og øvrige specifikationer, der afviger fra normal standard.

Tegningsfiler:
Hougaard & Koefoed forudsætter, at modtagede filer og tegninger er gældende som produktionsgrundlag, hvis ikke andet er aftalt, og at eventuelle ændringer i papirtegninger eller filer afspejles i versionsstyringen af dokumentet/filen.

Det forudsættes, at mål med vigtige tolerancer er angivet, samt at tegningen i filen er angivet i forholdet 1:1, hvis andet ikke er anført.

Hvis der i filen er suppressed (skjult) huller/konturer, antager Hougaard & Koefoed, at disse ikke skal anvendes, og de vil derfor ikke indgå i vores bearbejdning.

Hvis kunden har foretaget ændringer siden seneste udleverede tegning/fil, bør de ændrede mål/parametre være markeret, så Hougaard & Koefoed kan overføre ændringerne til maskinprogrammerne. I modsat fald betragtes programmet som et nyt program/emne.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål til os, eller du har en konkret opgave vi kan hjælpe dig med.
Scroll to Top