Presmontage

Presmontage med høj præcision

Presmontage gør det muligt at montere komponenter på emner, herunder stag, møtrikker, bøsninger mm. Og bliver brugt i sammenhæng med bearbejdning af tyndplader i metal, hvor de monteres med et styret tryk, som sikrer maksimal isættelse. Et emne føres frem til en bestemt position, hvor der er et defineret hul i emnet, og hvor så f.eks. en presbøsning bliver presset ned i pladen med et tryk, der er afstemt efter valget af materiale og typen af bøsning. Uanset emnet eller seriens størrelse vil arbejdet være med et minimum af synlighed på den anden side af materialet, og det er efterfølgende muligt at montere f.eks. folie eller folietastatur på en glat overflade.

Kundetilpassede værktøjsløsninger

Med presmontage hos Hougaard & Koefoed arbejder vi med et stort antal standardværktøjer, hvilket giver mulighed for kundetilpassede værktøjsløsninger. En alsidig maskinpark gør det muligt for os at tage udgangspunkt i specifikke krav, hvor kombinationsmulighederne er tæt på uendelige, så vi med sikkerhed kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres projekt.

Kvalitet og pris gør Hougaard & Koefoed konkurrencedygtige

Hos Hougaard & Koefoed råder vi over et stort antal standardværktøjer, der gør det muligt at hjælpe med alle typer af opgaver inden for presmontage. Ved hjælp af vores faglærte personale samt smidige produktionsapparat er Hougaard & Koefoed konkurrencedygtige på både kvalitet og pris. Præcision er et nøgleord for os, og vi har fokus på nem og hurtig montering.

Kontakt os

Det kræver en del særlig viden at sætte sig ind i alle de muligheder (og begrænsninger) der er inden for presmontage. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive, så du er sikker på at vælge den rigtige løsning til dit specifikke behov.

Mekaniske befæstigelseskomponenter

Klik på nedenstående link, for at se alle de muligheder der er inden for komponenter til tyndplade. Hougaard & Koefoed køber kun komponenter fra anerkendte leverandører, der sikrer den bedste kvalitet for dit emne.

PEM Presbefæstelse

Få en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål til os, eller du har en konkret opgave vi kan hjælpe dig med.
Scroll to Top