TERMA

Samarbejde med TERMA

Hougaard & Koefoed har siden 2010 været leverandør til TERMA og har gennem årene produceret hundredvis af forskellige varer til TERMA, som alle har det til fælles, at uanset kompleksiteten af emnet, er der altid strenge krav til sporbarheden, udførelsen og kontrollen af emner.

Ét emne af høj kompleksitet vi producerer kaldet ”Chassis Assy”, kræver al vores kyndighed og kunnen indenfor både vores Sagsbehandling, Produktion og kontroller af produktet. Der er tolerancer helt ned til 0,05mm. ved bukning af emnet, der skal sikre at produktet kan samles ved manuel nitning af 76 nitter i emnet. Hver enkelt nitte bliver kontrolleret under lup og målt, for at sikre at de er korrekt isat – det er håndværk af højeste klasse, som vi sætter en ære i at kunne levere til TERMA

Vi har kvalitetssikring som topprioritet

Som leverandør til TERMA er der udover høje krav til produkter, også krav til vores firma og organisation som helhed. Man kan ikke være leverandør til TERMA, hvis ikke man har styr på sine certificeringer, sin miljøpolitik og firmaets CSR. TERMA køber ikke kun et produkt, men også et firmas ansvarlighed overfor de eksterne og interne interessenter.

Hougaard & Koefoed har gennem årene opnået et tæt samarbejde med TERMA og den gensidige kontakt vedligeholdes med hyppige besøg, fysisk på adressen eller via onlinemøder. TERMA gør stor brug af vores ekspertise indenfor Tyndpladebearbejdning ved nye projekter og vi er stolte af at kunne bidrage med vores rådgivning.

Scroll to Top